Pages

Join The Community

Monday, January 10, 2011

Betulke pelajar uitm ni rakam gambar hantu???

Semalam aku bace paper kat kosmo pasal hantu yang dirakam oleh student uitm ni..

sekarang aku nak tanye,,betul ke bende dia rakam tu??mari buat analysis sikit..


sekarang korang usha link nih....
http://errorlevelanalysis.com/permalink/3ddb884/hasil dia...

kalau korang tengok kat pixel dia nampak sangat imej tuh di edit,,pixel hantu tu ngan gamba tuh beza gila rasenye..dengan paper,,dengan oh tidak sume kene tipu.haha.

sumber rasmi dari koslol

Imej hantu pada malam Jumaat


GAMBAR yang dirakam sendiri oleh Safura di rumah datuknya di Mersing baru-baru ini jelas menunjukkan kemunculan imej lembaga hitam di belakangnya.MERSING - Keasyikan seorang pelajar Universiti Teknologi Mara (UiTM) Shah Alam merakamkan wajah sendiri menggunakan telefon bimbit baru-baru ini rupa-rupanya meninggalkan igauan yang berpanjangan.
Manakan tidak, akibat perbuatan itu, Safura Zakaria, 19, turut terakam imej aneh seperti wanita tanpa wajah dengan pakaian serba hitam di rumah datuknya di Kampung Pengkalan Batu di sini pada malam Jumaat, 30 Disember lalu.
Sebaik merakam tujuh keping gambarnya sendiri di hadapan cermin pada pada pukul 8.29 malam itu, dia terus keluar bersiar-siar ke bandar Mersing tanpa melihat rakaman yang telah dibuat.
"Apabila balik ke rumah kira-kira pukul 11 malam, saya membuka telefon bimbit untuk melihat kembali kesemua tujuh keping gambar itu.
"Namun, ada sekeping gambar itu mengejutkan kami sekeluarga apabila terdapat seperti objek hitam di bela- kang saya," katanya ketika ditemui di sini baru-baru ini.
Ikuti berita selanjutnya di KOSMO! hari ini.

0 comments:

Post a Comment